De nieuwe website van Herbal Wellness: Een eerlijk beeld van de overgang

De nieuwe website van Herbal Wellness: Een eerlijk beeld van de overgang

8 januari 2024
 door Anna
Anna

Anna (58) is een hormoonspecialist in het westen van het land. Zij ziet al bijna tien jaar vrouwen met typische en atypische verschijnselen van de overgang. Op deze pagina vertelt zij meer over verschillende onderwerpen gerelateerd aan de overgang en de hormonale verschijnselen die daarmee gepaard kunnen gaan.

Ik scroll door de nieuwe website van Herbal Wellness en wat ben ik trots! Natuurlijk ben ik ontzettend blij met de nieuwe ‘look’ en gebruiksvriendelijkheid, maar waar ik bovenal trots op ben, zijn de rubrieken ‘De overgang’ en ‘Overgangsverschijnselen’. De heldere, duidelijke en toegankelijke informatie over diverse aspecten rondom de menopauze geeft een eerlijk beeld van wat vrouwen in deze levensfase te wachten staat. Verder is het nu nog makkelijker om de producten van Herbal Wellness thuis te ontvangen dankzij de herhaalservice. Via de ‘Mijn Herbal Wellness pagina’ kun je eerdere bestellingen bekijken, facturen raadplegen, persoonlijke gegevens wijzigen en de herhaalservice wijzigen of activeren.

Herbal Wellness

De producten van Herbal Wellness, Hop for Her Classic en Hop for Her Balance, zijn ontwikkeld om vrouwen te ondersteunen tijdens de overgang. Dankzij de combinatie van gedroogde hop en andere natuurlijke ingrediënten spelen de producten van Herbal Wellness een rol in de verzachting van veel voorkomende overgangsverschijnselen zoals opvliegers en stemmingswisselingen. 

Ik scroll door de nieuwe website van Herbal Wellness en wat ben ik trots! 

Herbal Wellness levert producten voor vrouwen in de overgang, maar het team streeft naar meer. Wij zijn er voor alle vrouwen in de overgang! Met gepaste informatie op de website, ondersteuning door de producten en mijn ervaringen in deze blog, schetsen we een eerlijk beeld van de overgang en vertel ik ‘wat je er zelf aan kan doen’. Het is overigens niet zo dat je overgangsverschijnselen kan voorkomen, want de overgang is een volkomen normaal en natuurlijk proces. Wel is het bekend dat er, tijdens de overgang, meerdere oorzaken aan te wijzen zijn voor typische en atypische overgangsverschijnselen. Door een verbeterde leefstijl en/of het slikken van producten zoals Hop for Her kunnen bepaalde overgangsverschijnselen verminderen.

Via de blogs ga ik je helpen om de overgangsverschijnselen beter te begrijpen, zodat je kan inschatten welke tips, aanpassingen en producten het beste bij jouw situatie passen. 

Anna van Herbal Wellness

Laat ik mijzelf eerst even voorstellen! Mijn naam is Anna en ik ben 58 jaar. Ik heb drie kinderen, twee kleinkinderen en werk nu een kleine tien jaar als hormoonspecialiste in het westen van het land. Een grote groep van mijn cliënten zijn vrouwen met klachten rondom de overgang of overgangsverschijnselen, zoals we dat op de website noemen. 

Heb je een vraag over het gebruik van de Hop for Her producten? Dan help ik je graag! Neem contact met mij op via het mailadres info@herbalwellness.nl en ik beantwoord je vraag binnen uiterlijk drie werkdagen. Verder ga ik, eens per twee weken, aan de hand van mijn praktijkvoorbeelden, een onderwerp gerelateerd aan de overgang in een blog toelichten. En dat natuurlijk op dezelfde heldere, duidelijke en toegankelijke manier als de andere rubrieken. Door mijn kennis met je te delen, hoop ik te laten zien dat veel problemen in en rondom de overgang herkenbaar en veelal oplosbaar zijn. Is er een onderwerp of probleem wat ik niet mag overslaan? Laat het mij via de mail weten!