Voorwaarden

Retourneren

14 dagen bedenktijd

Nadat u het door u bestelde product heeft ontvangen, heeft u de mogelijkheid om zonder opgave van reden binnen 14 werkdagen na ontvangst, de koopovereenkomst met Hopforher.nl te ontbinden.

U kunt dan de pakketen aan ons retourneren via de post:

  • Het product dient ongebruikt te zijn en/of onaangebroken.
  • U dient wel zelf de kosten en het risico van het retourneren te dragen. Retourzendingen die niet voldoende zijn gefrankeerd, zal Hop for Her niet accepteren.
  • We verzoeken u een kopie van de factuur bij de retourzending toe te voegen.
    Een retourpakket kunt u afgeven op het postkantoor.

Retouradres:
Herbal Wellness
Lageweg 28
2222AG Katwijk

Wij zijn niet verantwoordelijk voor het onjuist invullen van foutieve NAW-gegevens (Naam, adres, woonplaats) waardoor bestellingen niet op de juiste plaats afgeleverd kunnen worden.

Herbal Wellness behoudt het recht om geretourneerde producten te weigeren of om slechts een gedeelte van het reeds betaalde bedrag te crediteren wanneer het product door uw toedoen is beschadigd.

Indien een product wordt geretourneerd dat naar het oordeel van Herbal Wellness schade heeft opgelopen die aan een handeling of nalatigheid van u te wijten is of anderszins voor uw risico komt, zal Herbal Wellness u hiervan schriftelijk (via brief of e-mail) in kennis stellen.

Wanneer de retourzending in goede staat is ontvangen wordt het bedrag binnen 30 dagen bijgeschreven op uw bank- of girorekening. Voor het terugbetalen van reeds betaalde bestellingen (bij vooruitbetalen) hebben wij tevens uw bankrekeningnummer nodig. Klanten uit Belgiƫ dienen tevens het IBAN en BIC/Swift nummer van hun eigen bank te vermelden.